به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی ، در این جلسه دکتر سید سعید هاشمی دبیر علمی و دکتر حامد علی اکبرزاده رئیس کنفرانس و دیگر اعضای کمیته علمی این کنفرانس حضور داشتند.
در ابتدا دکتر علی اکبرزاده ضمن ارایه گزارشی از فراینداجرای کنفرانس و آمار آثار رسیده گفت: تا کنون بیش از 100 مقاله از 11 کشور به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شده است.
دکتر هاشمی گفت: با توجه به تغییرات و پیشرفت تکنولوژی در دنیا و نشرهای مختلف در دنیا براساس نگاه نو و فناوری اطلاعات، نیاز به اجرای این کنفرانس در کشور احساس می شد که این کار در سال 99آغاز شد و با توجه به اینکه استقبال خوبی در داخل و خارج از کشور برای دور نخست این کنفرانس شده و مقالات ارسال شده از کشورهای مختلف است باید داوری آثار با سخت گیری جدی تری و با بهترین کیفیت انجام شود.
خانم دکتر عظیم زاده، ضمن تاکید بر کیفیت اجرای این کنفرانس گفت: باید نمایه های بین المللی را برای این کنفرانس دریافت کنیم و برای رسیدن به آن باید داوری آثار به بهترین شکل انجام شود . پراکندگی مقالات ارسال شده در این کنفرانس خوب است و این پراکندگی در داوری هم باید رعایت شود.
دکتر میرزایی افزود: ارسال بیش از 100 مقاله برای این کنفرانس تخصصی بسیار قابل توجه است. ایشان پیشنهاد دادند در این کنفرانس از مالتی مدیا و چندرسانه ای هم در کنار بحث مکتوب استفاده شود.
در ادامه دکتر شاکری گفت: مقالات برای داوری باید دسته بندی شوند و فرآیند داوری و کاربرگ ها در قالب یک بسته دراختیار داوران قرار گیرد همچنین این کنفرانس داور بین المللی هم باید داشته باشد و عضو کمیته علمی نیز از شخصیت های خارجی و جهانی باشد.
دکتر شاه قاسمی، ضمن تقدیر از برگزاری این کنفرانس، نسبت به چاپ 6 مقاله برگزیده این کنفرانس در ژورنال های معتبر خارجی قول مساعد داد.